"STOP KILLER ERDOGAN"

Χαμός έχει γίνει με εκείνο το καθίκι τον JoDi που τόλμησε να ξεφτιλίσει την προεδράρα της Τουρκίας. Το ίδιο το νομικό τμήμα του Twitter του απέστειλε mail στο οποίο έχει επισυναφθεί απόφαση δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με την οποία απαιτείται η διαγραφή δημοσιεύσεων από διάφορους χρήστες σε κοινωνικά δίκτυα που αφορούν τον Ερντογάν.
Και πολύ σωστά έπραξε ο τουρκαλάς. "Σουλτάνος", ναι, οπωσδήποτε. "Φονιάς", από πού κι ως πού; Επειδή γουστάρει να κάνει ντου στη Συρία και να ισοπεδώνει εκείνους τους Κούρδους; Επειδή έχει ξεκληρίσει κόσμο και κοσμάκη και έχει στείλει τη μισή Τουρκία στα μπουντρούμια;
Δεν πάτε καλά μου φαίνεται. Γνήσιος ευπατρίδης είναι ο Ταγίπ και στήνει και ωραίες φιέστες με πιτσιρίκια που φοράνε στρατιωτικές στολές.

 Όσο για τον JoDi, η σελίδα του είναι και πάλι ενεργή, γιατί αποδείχθηκε δυστυχώς σκληρό καρύδι, καθώς η αναγνωσιμότητα είναι μεγάλη και ως εκ τούτου, τα φράγκα που μπορεί να προκύψουν αρκετά για πείσουν τα νομικά τμήματα των κοινωνικών δικτύων. Μέχρι όμως να την σαρώσει μια και καλή ο σουλτάνος, οι μικρότερες ιστοσελίδες και ιστολόγια θα πέφτουν σαν πούλια του ντόμινο ως προθέρμανση. Και οι περήφανοι ελληναράδες θα παρακολουθούν αγέρωχα τουρκικά σίριαλ ως ένδειξη ελληνοτουρκικής φιλίας.
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks