Ο Τζίζας ο Σούπερσταρ, τα καλά χριστιανά και στο βάθος ο Ματιάμπα

Ανέβηκε πάλι το Jesus Christ Superstar και αυτή τη φορά με σχήμα που μοιάζει να βγήκε απευθείας από reality show: Ματιάμπα, Μουτσινάς, ακόμα και εκείνος ο φαλακρός που ξύρισε με τις τσιρίδες του το μουστάκι του μακαρίτη Freddie Mercury στο 'The Voice'. Μόνο η Τάμτα λείπει από το πανηγύρι και εκείνος ο μαραμένος μαϊντανός, ο Λιανός.

Και μια που ο Τζίζας το είχε πει ξεκάθαρα στο all time classic κήρυγμα
"μην αγαπάτε αλλήλους/κάντε τα όλα άνω κάτω/ορθοδοξία ρε μουνιά/σκίστε του κάθε άπιστου τον πάτο", 
μαζεύτηκαν τα καλά χριστιανά έξω από το 'Ακροπόλ' για να διαμαρτυρηθούν, καθώς το συγκεκριμένο έργο είναι "βλάσφημο" και "προσβλητικό". Στα καπάκια πέφτουν και οι απαραίτητοι αφορισμοί και μηνύσεις από μεγαλοπαπάδες και μητροπολητάδες γιατί, όπως και να το κάνουμε, πίστη είναι αυτή και προσβάλλεται εύκολα. Σαν τα φτερά της πεταλούδας στην παλάμη του Hulk ένα πράμα. 

Τολμήστε τώρα εσείς "ψευτοπροοδευτικούληδες" και "θολοκουλτουριάδηδες" να κάνετε λόγο για ελευθερία λόγου στο "Ιράν της Ευρώπης" όπως θρασύτατα αποκαλείτε την πατρίδα. Θα έπρεπε να έχετε ζήσει σε ισλαμική χώρα για να καταλάβετε τη διαφορά. Εκεί θα σας έκοβαν σύριζα το λαρύγγι, θα σας βίαζαν τα παιδιά, θα έτρωγαν τελετουργικά στο Ραμαζάνι το σκύλο και τη γάτα σας και θα βλέπατε τον Χριστό φαντάρο.

Όμως εδώ στην Ελλάδα μας, ελεύθερα ανεβάζετε παραστάσεις για να βλέπετε τον Τζίζας ως άνθρωπο, εραστή ή ακόμα και gay. Και ελεύθερα θα δεχτείτε επίθεση αγνής "ελληνορθόδοξης" χριστιανικής αγάπης από νεοναζιστικά καλόπαιδα με χριστιανικά μπινελίκια και ελληνορθόδοξο λιθοβολισμό για να σας φέρουν στον ίσιο δρόμο. 

Άδικο αυτό εκ μέρους σας, δε νομίζετε; Δηλαδή τι θέλετε; Να σας αφήσουν οι καλοί χριστιανοί να κατρακυλήσετε στο δρόμο του Σατανά, να γίνετε άθεοι, να μας πνίξουν οι λαθρομετανάστες και να γίνουμε Ισλάμ; Αυτό θέλετε; Έεε;
(Από την άλλη, αν ίσως με όλον αυτόν τον χριστιανικό σαματά αναδειχθεί τελικά ως 'Superstar' ο Ματιάμπα αντί ο 'Jesus', συγχωρείστε τους, "ου γαρ οίδασι τι ποιούσι").

 
ΥΓ: "Ησαΐα (Ματιάμπα) μην χορεύεις" και κυρίως μην τραγουδάς. Η καλλιτεχνική σου αξία είναι χαμηλότερη και από Β' αναπληρωματικής αρκούδας σε τσίρκο. Δες εδώ αγόρι μου πώς γίνεται σωστά το πράμα από τον σχωρεμένο Carl Anderson και βούλωνε.
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks