ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ, ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ...

("Έχω καταλάβει εδώ και χρόνια πως το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οι δεξιοί αλλά οι αριστεροί". Επειδή θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά ο Αλαφούζος δεν την αφήνει, αναδημοσιεύω κάτι παλιό που είχα αναρτήσει στο 'Bukowski Reloaded' για τον ξόφλα της μισητής κοινότητας των μισθοφόρων μπλογκατζήδων). 

Μόλις διάβασα αυτό το κείμενο από τον "Πιτσιρίκο":

Σήμερα το απόγευμα, καθώς έγραφα ένα τεράστιο κομμάτι, με παίρνουν πάλι τηλέφωνο από μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας…ήταν μια κοπέλα…με τρελαίνουν κάθε φορά που με καλούνε αυτά τα τρελόμουνα…είχα και όρεξη για βαθιά συζήτηση…κλασσικά, δεν πρόλαβα ούτε καλησπέρα να πω…το πήρε μονοκοπανιά 9 λεπτά σερί χωρίς ανάσα…λέω θα σκάσει αυτή…μετά από 9 λεπτά και αφού μου έχει πει όλη την ιστορία:
-Τι πιστεύετε; Πώς σας φαίνεται το πακέτο μας;
Της απαντώ αμέσως με την εκπληκτική φωνή μου:
-Θέλω να σου γλείψω το μουνί.

Παύση για λίγα δεύτερα.

-Ορίστε κύριε;
-Πιστεύω όταν δεν αφήνουμε τις αισθήσεις ελεύθερες αντιλαμβανόμαστε περιοριστικά κι έτσι χάνουμε εντούτελα την επαφή μας με τις διαδικασίες της ζωής και την κατανόηση των λειτουργιών της.

Παύση μεγαλύτερη.

-Δεν σας καταλαβαίνω κύριε, γίνετε πιο σαφής.

Λέω να γίνω πιο σαφής και της ξαναλέω με σταθερή φωνή:
-Θέλω να σου γλείψω την κλειτορίδα τελικά.
-Σας ενημερώνω ότι η κλήση καταγράφεται.

Α, λέω, δεν πρόκειται να το κλείσει ποτέ αυτή, παραμένω όμως ήρεμος.

-Άκου να σου πω παλιοανώμαλη…με καλείς με αυτή την καυλοφωνάρα και μου έχεις κάνει το πουλί σαν φρατζόλα με τις ιστορίες για τις χαμηλές χρεώσεις σου και μου λες ότι με καταγράφεις κιόλας και με καυλώνεις πιο πολύ…πες μου ότι θα το δείξεις και στις φίλες σου, πες το μου αυτό και σου υπόσχομαι να χτυπήσω τώρα το πουλί μου με το κινητό.

Μου το έκλεισε στα μούτρα η παλιοανώμαλη και έτσι συνέχισα να γράφω…θα μου λείψει και αυτό το κορίτσι…μόλις φτερνίστηκα…αυτή θα με σκέφτεται.

Ε, λοιπόν πιτσιρίκο, είσαι ένας γελοίος. Είσαι ένας μαλακοπίτουρας, ένα μουνί της λάσπης, ένας υπερτιμημένος γραφιάς που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Για μια ακόμη φορά τερμάτισες το βλακόμετρο. Αν είναι μούφα αυτό το κείμενο, απλά απαλάσσεσαι λόγω της συνηθισμένης μαλακίας που σε βαράει. Αν όμως όχι, πρέπει να σε αντιμετωπίζουμε σαν άτομο με σοβαρά συμπτώματα σκατοψυχίας και εγωπάθειας, σε βαθμό ψυχασθένειας.

Πώς είναι εκείνη η κουράδα ο Κασιδιάρης; Κάτι τέτοιο, μόνο που εσύ είσαι κουράδα επιχρυσωμένη. Γι αυτό και δεν γίνεσαι άμεσα αντιληπτός.

Δηλαδή μας λες ότι σου τηλεφώνησε μια "ενοχλητική" κοπέλα για να σου πουλήσει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και για εννέα ολόκληρα λεπτά σου χάλασε την έμπνευση. Οπότε έκρινες ότι πρέπει να την χλευάσεις για να της δώσεις να καταλάβει της ρουφιάνας. Και στο καπάκι, έγραψες και μια ασυνάρτητη παπαριά εξιστορώντας πώς το πουλάκι σου έγινε "φραντζόλα" από την "καυλοφωνή" της "ενοχλητικής".

Τς, τς, τς...Τι λε ρε Ντοστογιέφσκι...

Ε, λοιπόν, μουνί της λάσπης, μάθε ότι αν για σένα είναι απλώς εννέα χαμένα λεπτά από τη νέα σου ανάρτηση, για εκείνη μεταφράζονται σε χαμένα χρήματα. Σε λειψό μεροκάματο. Πιθανότατα η συγκεκριμένη κοπέλα εργάζεται με τρεις κι εξήντα, με απλήρωτες υπερωρίες και κουτσουρεμένα ένσημα, έχοντας δυο-τρεις μαλάκες supervisor πάνω από το κεφάλι της να την πρεσάρουν σε σημείο εγκεφαλικού.

Βλέπεις, πιτσιρίκο μου, υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να έχουν το κούτελό τους καθαρό. Εκείνοι που δε γουστάρουν να κωλογλείφουν το αφεντικό ή τον εκάστοτε μεγαλοεκδότη (βλέπε Αλαφούζο και Τσαγκαρουσιάνο) για μια θεσούλα. 
Περίεργο, ε;

Και στην τελική, αν όντως σε ενόχλησε η συγκεκριμένα κοπέλα, ένα "όχι ευχαριστώ" θα ήταν αρκετό. Εκείνη θα συνέχιζε την κωλοβάρδια της και συ θα φαινόσουν κύριος. Όμως προτίμησες να κάνεις χοντρή σεξιστική πλάκα. Τίγκα στην εφηβική ορμόνη και στα καυλόσπυρα.

(Τι διάολο, το 'American Pie' έβλεπες εκείνη τη στιγμή; Ή τα άπαντα της Jenna Haze; )

Αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν είσαι μόνο εσύ λιπόσαρκε λαχανοντολμά.
Είναι και κάποια "alternative" τσόλια που ξεροχύνουν με το 'Unfollow' και σε ακολουθούν σαν τα πρόβατα. Αυτά τα τυπάκια σίγουρα θεώρησαν "εμπνευσμένο" και "καυστικό" το κείμενο και το 'share' στα κοινωνικά δίκτυα πήγε σύννεφο. Και, το χειρότερο, να δεις που θα βρήκε σίγουρα μιμητές.

Εμείς οι υπόλοιποι πάλι, περιμένουμε με αγωνία το επόμενο "καυστικό" σου άρθρο-γροθιά ενάντια στο κατεστημένο των χαμηλοσυνταξιούχων, των ΑΜΕΑ ή των αστέγων. Oh wait: http://pitsirikos.net/2011/12/homeless-chic/

ΥΓ: Μουνί της λάσπης σε είπα; 


* * * * * U P D A T E * * * * *
Το επίμαχο κείμενο ανήκει στη σειρά δημοσιεύσεων "Το ημερολόγιο του Yosebu". Κατά τον "πιτσιρίκο", ο Yosebu είναι μουσικός με "απίστευτο λόγο" και δηλώνει θαυμαστής του.(Πηγή)  
Εγώ προσωπικά, πιστεύω ότι είναι το σαχλό alter ego του, προκειμένου να ξεφύγει από τον ψευτοαντιδραστικό μονόδρομο που έχει επιλέξει εδώ και χρόνια. Με τη στήριξη του 'ΣΚΑΪ', του Τσαγκαρουσιάνου και του 'Unfollow'.
Όπως και να 'χει, το γεγονός ότι δημοσίευσε μια τέτοια χοντρή μπαρούφα σε εποχή που όλα καταρρέουν, μου αρκεί για να παραμείνω σταθερός στην άποψή μου για τον υπερτιμημένο γραφιά και το σινάφι του: ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks