ΑΓΑΠΑΜΕ τα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ! ! !

Κυνηγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του: Κάποιος άλλος κυνηγός βλέπει το θάμνο να κουνιέται και είναι σίγουρος ότι πρόκειται για θήραμα. Μην είναι ο αέρας που περνά, μην είναι άνθρωπος...μπα, ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΑΜΑ σου λέω! ΜΠΑΜ ρε γαμημένο! ΜΠΑΜ για να μάθεις!
 
Σαρανταπέντε κυνηγοί ενός κοκόρου γνώση: Ναι, το ομολογώ, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος: Μου φτιάχνουν τη μέρα τα κυνηγετικά ατυχήματα. Και τι δε θα 'δινα να έβλεπα τη φάτσα του κυνηγού που ανακαλύπτει ότι πίσω από τον θάμνο βρίσκεται ένας άλλος κυνηγός ο οποίος αργοπεθαίνει από τα δικά του βόλια! Εκείνη η στιγμή που το θριαμβευτικό χαμόγελο παγώνει και αλλάζει σε μια γκριμάτσα τρόμου, αγωνίας και απόγνωσης, σε συνδυασμό με τον κρύο ιδρώτα στην ραχοκοκκαλιά...είναι πράγματι ανεκτίμητη. 

Πήγε για κυνήγι και βγήκε κουρεμένος: Δεν περνάει χρονιά που να μη διαβάσουμε τέτοιες ειδήσεις: "Τραγωδία" λένε όλοι. "Στιγμές γνήσιου μαύρου χιούμορ" λέω εγώ. Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής και δε μοιρολογώ διαδικτυακά τον κάθε παπάρα ταμπουρωμένος πίσω από τον υπολογιστή μου.

Εσύ στο χώμα κι αυτός στη φυλακή: Επιπλέον, ο θάνατος κυνηγού από κυνηγό είναι μια ελάχιστη απόδοση δικαιοσύνης. Σε νούμερα, σημαίνει ότι ένας κυνηγός μέσα σε ένα χρόνο εξολοθρεύει 100 (το λιγότερο) ζώα και πουλιά και σε είκοσι χρόνια 2000. Δύο κατεστραμμένες ζωές κυνηγών (ο ένας νεκρός, ο άλλος στα σίδερα) ισούνται με 4000 χιλιάδες ζώα που θα επιζήσουν.
 
ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ λοιπόν σώζονται με το θάνατο μόλις μιας. Αν αυτό δεν είναι καρμική ισορροπία, δεν ξέρω τι άλλο είναι! Και μάλιστα με λίγη δόση από μαύρο σουρεάλ χιούμορ α λα Monty Python!

(Για την ιστορία, νόμιζε ότι ο ξάδερφος ήταν...αγριογούρουνο και τον σκότωσε. Τι να του πεις τώρα του μαλάκα, αλλά και στους μαλάκες που κλαίνε για τον μακαρίτη στο διαδίκτυο; Σταματάω την ανάρτηση απότομα εδώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για να πάω να ξαναψοφήσω στο γέλιο).
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks