SYRIA KILLER

"Πρέπει να υπάρξει μια διεθνής απάντηση στο όνομα της ειρήνης, της νομιμότητας και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" βροντοφώναξε ο Βενιζέλος.
Δηλαδή πώς είναι μια επίπονη αφόδευση; Έτσι και χειρότερα.

Δύσβατη διαδρομή λεπτό-παχύ έντερο και πρήξιμο στο δωδεκαδάκτυλο. Ακολουθεί ηχηρή κένωση με ηρωική έξοδο από τον πρωκτό. Και κατά πάσα πιθανότητα, με συνοδεία ΜΠΟΧΑΣ. 
 
"Επιτακτική αφόδευση" το λένε οι γιατροί. Αφού δε μπορείς να ξεστουμπώσεις φυσιολογικά, σφίξε τα δόντια, έλα με την όπισθεν και ό,τι βγει.
 
Αυτό λοιπόν έκανε και ο Μπένυ. Έσφιξε τα δόντια και πέταξε την κοτρώνα στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παράλληλα, βρήκε τον ομόσταυλο Αβραμόπουλο να σιγοντάρει, ενώ και οι δυο μαζί περιμένουν τον Σαμαρά.

Ο οποίος περίμενε ένα χάδι στη μουσούδα από τον Κάμερον, του οποίου δεν του 'κατσε ο φραπές γιατί το βρετανικό κοινοβούλιο του γύρισε την πλάτη.
 

Ναι, ο μαλάκας. Ρώτησε το κοινοβούλιο για να μπουκάρει στη Δαμασκό, αντί να πάρει δημοκρατικά μια απόφαση μόνος του.

Τα δυο καλά κουτάβια τώρα έχουν στρέψει το βλέμμα στον αφέντη Ομπάμα, ο οποίος με τη σειρά του τα έχει βρει σκούρα. Βλέπεις, αν το 65% του αμερικάνικου λαού σε περιμένει στη στροφή, μάλλον την έχεις βάψει. 

Από την άλλη, είναι στη μέση και οι καλοί πελάτες Ισραηλινοί και Τούρκοι που βλέπουν Συρία και ξερογλείφονται.

Μην έχετε αυταπάτες. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Άσχετα αν το Νόμπελ Ειρήνης θα αποκτήσει ρόλο παλουκώστρας. Άλλωστε πονάνε ωρέ τα παλικάρια;

Εμείς πάλι, (οι Αίλλυνες μωρέ) έχουμε έτοιμες τις βάσεις Σούδα και Άκτιο. Με φρεγάτες stand by να περιπολούν νύχτα μέρα.
Βλέπεις,
αυτά είναι στάνταρ στο ειρηνευτικό πακέτο. 

Το ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ θα κερδίσουμε αν τελικά χώσουμε τη μύτη μας, είναι άλλο θέμα. 

(Δηλαδή κάποτε στο Βιετνάμ τι κάναμε; Στην Κορέα; Στον Κόλπο; Στη Σομαλία; Στο Αφγανιστάν; )

Στέλνουμε και στρατά στο Περού, στη Μαδαγασκάρη και στη Γη του Πυρός άμα λάχει. Γουστάρουμε τόσο πολύ την ειρήνη και τα αθρώπινα δικαιώματα, που τρέχουμε στου διαόλου τη μάνα γι αυτήν. 

(Άσχετα αν εσύ, κορόιδο, βιώνεις κρατική βία καθημερινά, μέσω της σταδιακής φτωχοποίησης. Γίνεται και αυτή "στο όνομα της νομιμότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" όπως λέει και ο Βενιζέλος).

Η πλάκα είναι, ότι στα νεοφιλελεύθερα διαδικτυακά στέκια κυκλοφορούν καταδίκες για τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που τάσσονται υπέρ της επέμβασης στη Συρία, όπως ο Πορτοσάλτε.

Απαντώ:
1. ΧΑ-ΧΑ.
2. Είναι στο όνομα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". 
3. ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ, ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ.

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks