ΝΑΠΑΛΜ ΕΜΕΤΟΥ: Ο 'Sakis' και το σαλάχι

Το γνωστό σούργελο με το ψευδώνυμο 'Sakis' ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά όχι με τις τσιρίδες, τα φάλτσα και τα παιδαριώδη τραγουδάκια του, αλλά με στολή κατάδυσης και ψαροντούφεκο. Το θύμα είναι ένα τεράστιο σαλάχι-αετός, είδος που θεωρείται σπάνιο στις ελληνικές θάλασσες και χωρίς σχεδόν καμία διατροφική αξία (βλέπε ΕΔΩ).

Ο Sakis όμως είχε άλλη γνώμη. Αφού σκότωσε χωρίς οίκτο ένα πλάσμα που δεν τον έβλαψε σε τίποτα, πόζαρε στον φακό φουσκώνοντας από υπερηφάνεια το βυζί για το "κατόρθωμά" του. Και φυσικά με εκείνο το γνωστό σπινθηροβόλο αγελαδινό βλέμμα, συνοδευόμενο με το στραβό, α λα σύνδρομο Down, χαζοχαρούμενο χαμόγελο. Χαμόγελο που συγκινεί πάντα όλα τα θηλυκά βούρλα της Ελλάδας.

(Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο 'Sakis' δεν θα υπήρχε, αν δεν υπήρχαν βλαμμένα να τσιρίζουν σαν υστερικά στα live του).

Εξίσου ένοχα (αν όχι περισσότερο) είναι και τα γνωστά κουτσομπολίστικα site που προβάλλουν την πράξη του ατάλαντου τροβαδούρου ως κάτι το αξιοθαύμαστο. Πρώτο και καλύτερο, αυτό της γνωστής μπροστάρισσας του νεοπλουτισμού και της υποκουλτούρας, Χριστίνας Πολίτη. (Όπου, παρεμπιπτόντως, οι περιγραφές της για ταξίδια και χλιδάτη ζωή σε St Tropez και Provence χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ διερεύνησης από το ΣΔΟΕ).

Αντί επιλόγου, ένα ερώτημα που έθεσε φίλος στο fb: Σαν πολύ στεγνός δεν είναι o 'Sakis'; Ρε μπας και είχανε το έρμο το σαλάχι έτοιμο στο αγκίστρι;
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks