Και το αιδοίο χτενίζεται: ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΚΑΛΙΕΣ - Reloaded

Ανατιμήσεις, απολύσεις, μειώσεις μισθών, φόροι, κόντρα φόροι, πολιτισμικός μεσαίωνας, Τρόικα, Σαμαράς, Βενιζέλος και λοιπά μολυσμένα αποστήματα στο περίνεο της κοινωνίας. Τα φράγκα δεν φτάνουν ούτε για τσιγάρα, προχωράς στο δρόμο, συλλογίζεσαι, η πίεση χτυπάει δεκαοχτώ και βρίσκεσαι στα πρόθυρα του εγκεφαλικού. 

Κουίζ: Τι χρειάζεσαι εκείνη ακριβώς τη στιγμή;
α) 100000 euro μετρητά (τουλάχιστον)
β) Μπαζούκα, για να το στρέψεις στη Βουλή και όποιον πάρει ο Χάρος.
γ) Μάσκα οξυγόνου και άμεση διασωλήνωση στην πλησιέστερη μονάδα εντατικής θεραπείας.
δ) Μια...αγκαλιά.
Αν απάντησες 'δ', μάλλον ανήκεις στο κοινό της Hannah Montana, σου αρέσουν τα Στρουμφάκια και ο Χατζηγιάννης ή απλά έχεις γεννηθεί χωρίς νωτιαίο μυελό. Πιθανότατα συμμετέχεις και στο κίνημα των 'free hugs' (δωρεάν αγκαλιές) που συνεχίζει ακάθεκτο μέσα στην Χιροσίμα της οικονομικής κρίσης.

Και εντάξει, η Hannah Montana είναι ένα βρωμοπούτανο από την πρώτη κιόλας στιγμή -ειδικά όταν υποδύεται την αθώα και διαφημίζει τον παρθενικό της υμένα. (Οπότε απεριόριστο respect!)
Εσύ όμως χαμογελαστό μου πιτσιρίκι που διατυμπανίζεις ότι "δίνεις αγάπη" στα πέντε δευτερόλεπτα που πιάνεις κάποιον άγνωστο, είσαι εξ ορισμού ένοχο για χαζομάρα εκ προθέσεως. Υιοθέτησες στην ασεξουαλική ζωή σου άλλη μια new age hippie αμερικανιά και...mission accomplished, ο κόσμος έγινε καλύτερος, ε; 

Π Ι Π Ε Σ !
Δηλαδή τι θες να μου πεις; Ότι σε αγκαλιάζω, με αγκαλιάζεις και όλα καλά;
ΟΚ λοιπόν! Πριν αγκαλιαστούμε, θα σου εξομολογηθώ ότι με κυνηγάει το ΤΕΒΕ, οι τράπεζες θέλουν μέχρι και τα νεφρά μου για να ξεχρεώσω, η γυναίκα μου το έσκασε με τον γκόμενο και έχω πρωκτικό καρκίνο σε τελικό στάδιο.
PLEEEEASE HUG ME...!!!
Για να σε δω τότε! Ανοίγεις τα κουλά σου;!;!;!

Αντιλαμβάνομαι ότι μοιάζω σαν στριμμένος γέρος με αυτά που γράφω, αλλά νομίζω ότι κατάλαβες την παπάρα του εγχειρήματος 'free hugs': Είναι τόσο γελοίο όσο το να προσπαθείς να θεραπεύσεις προχωρημένη γάγγραινα με λασπόλουτρα και εγχύλισμα φασκόμηλου. 


Θες λοιπόν να γίνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρήσιμος/η; Κάνε ένα από τα παρακάτω:
α) Τάισε απόρους, γέρους, γριές, αδέσποτα.
β) Βρες μου μπαζούκα για να τινάξω τη Βουλή στον αέρα.
γ) Κόψε τις trendιές!
 

(Παρεμπιπτόντως, σε νεοφιλελεύθερη οικονομία ζούμε, σχιζοφρενικό καπιταλισμό τρώμε στη μάπα, οπότε το 'δωρεάν' πέθανε, ακόμα και στις αγκαλιές. Γι αυτό βάλε πακέτο 'δύο αγκαλιές+πίπα δώρο' στα 10 euro μπας και δούμε άσπρη μέρα).
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks