ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θυμάστε το σποτάκι "ΟΧΙ σκουπίδια, ΟΧΙ πλαστικά σε θάλασσες και ακτές"; Ε, λοιπόν, ξεχάστε το. Αν είσαι καλός χριστιανός, έχεις το ελεύθερο να αμολάς στη θάλασσα όσα πλαστικά μπουκάλια θέλεις. Και μάλιστα απευθείας από τον Ύψιστο. Αρκεί να έχουν προορισμό τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Σύμη.


"Επιβεβαιωμένα θαύματα". Προφανώς υπάρχει ειδική επιτροπή που αξιολογεί το εκάστοτε "θαύμα". Πώς είναι τα ρεκόρ Γκίνες ή η Ακαδημία των Όσκαρ; Κάτι τέτοιο. Ευτυχώς πάντως που ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στη Σύμη έχει δημιουργήσει την υπηρεσία "θαύματος εξ αποστάσεως". Θα σκάσει απ' το κακό της η Παναγία της Τήνου...

 
Το "πιο ανθεκτικό" πλαστικό μπουκάλι λιώνει στη θάλασσα μέσα σε διακόσια χρόνια. Όμως το μπουκάλι του καλού χριστιανού που πιστεύει πραγματικά, θα οδηγηθεί από τον ίδιο τον Αρχάγγελο και θα φτάσει στον προορισμό του.
Δεν το πιστεύετε ρε άπιστοι; Ρωτήστε εκείνους που τους τηλεφώνησε ο ίδιος ο Αρχάγγελος. (Mη γίνεστε κακοί, ακόμα δεν έχει email).


Και ξαφνικά νιώθω τύψεις που έβριζα εκείνα τα καλοκαίρια όσους Ελληνάρες πετούσαν μπουκάλια στη θάλασσα. Άλλωστε και να ξεφύγει του Πανορμίτη κανένα μπουκάλι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: Οι ψαράδες πάντα χαίρονται να αλιεύουν πλαστικά μπουκάλια και να μπαλώνουν σκισμένα δίχτυα...

(Σκοπίμως δεν βάζω σύνδεσμο για την πηγή του θέματος. Σιγά μη δώσω referral σε θρησκόληπτα ζωντόβολα.)
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks